iPhone licht therapie instructies

Infrarood Effecten

Het rode LED licht  heeft een antiontstekings effect van het weefsel, en activering van de beschadigde huid cellen. "Rood licht (660 nm.) heeft deze anti-inflammatoire eigenschappen door het beïnvloeden van cytokinase vrijlating uit de macrofagen ", geciteerd uit de medische literatuur: Lasers Surg. Med., 9, 497 (1989).

Het is geschikt voor alle huidtypen en kan fibroblasten proliferatie stimuleren en hiermee van collageen, om de huid zachter te maken, gladder en flexibeler, zodat een effect van anti-aging wordt bereikt. En om collageen afbraak te vertragen, en herstel van beschadigt weefsel of verouderd weefsel te vervangen, en te bouwen aan nieuw collageen om cellen bij elkaar te houden met een hoge mate van elasticiteit en geeft verbetering van huidaandoeningen. Er ontstaat een soepele en frisse uitstraling waarmee een anti-aging effect wordt bereikt.


Blauw Licht Therapie

Het hightech blauwe LED licht initieert acne fototherapie door een veilige en efficiënte blauwe LED golflengte. Deze specifieke golflengte kan worden gebruikt om acne bacteriën te vernietigen, en de talgproductie te reguleren, werkt zonder littekens, en zonder bijwerkingen. Van de 415nm golflengte blauwe licht is bevestigd de fotodynamische behandeling van acne door Propionibacterium acnes eliminatie. "Bestraling van Propionibacterium acnes met blauw zichtbaar licht leidt tot een voorspelbare bacteriële vernietiging, gezien de absorptiepiek van porfyrinen geproduceerd door de bacteriën bij 415 nm. zoals te vinden in de medische literatuur: Br. J. Dermatol, 142, 973 (2000).

Door de behandeling met deze golflengte ontstaat onderdrukking van de talgproductie en het vermindering van haarzakje obstructie.

Door de triple therapie (de 3 verschillende golflengte, dus de rode blauwe en gele) ontstaat een mechanisme ter behandeling van hardnekkige acne. Vergeleken met traditionele methoden, heeft dit de volgende voordelen:

  • Snel en korte behandeling: snel resultaat, zodat patiënten de behandeling volledig en eenvoudig zullen uitvoeren, de overall behandelingsperiode zal kort zijn, 1/3 van de traditionele behandelmethoden.
  • Geen pijn: geen irritatie van de huid, geen lichtgevoeligheids fenomeen, de zuiveringsproces is eenvoudig, zonder pijn

Gele licht Spectrum

Het gele licht (golflengte 590 nm. ); verhoogd de absorptie van huidverzorgingsproducten. Volgens sommige medische literatuur, Derma. Surg., 31,1199 (2005),  Het gele licht is geschikt voor alle huid soorten, geeft het een verbetering van cellulaire zuurstofuitwisseling, waardoor verbetering optreed van de huid tonus en dramatische verbetering van de opname van vitamine huidverzorgingsproducten.

Zowel het gele licht als rode licht kan bevordering geven van de doorbloeding in de huid,

stimulatie van dermale fibroblast proliferatie van collageen en kan het metabolisme verbeteren van verouderende cellen en een huid verjonging te bereiken.